116 рози за Емилия

116 рози за Емилия

Ще Ви разкажем историята на един супер романтичен жест, за който си мечтае всяка една жена, било то известна или не чак толкова известна. Щастливката в тази история за любов и още нещо е Емилия. Навръх Празника на жената, певицата публикува снимка с огромен букет червени рози и един много докосващ текст:

“Ако преди съм си мислила, че съм била щастлива, то сега разбирам, колко горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че съм обичала, то сега разбирам, че горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че всичко в този живот минава и заминава, сега мисля, че за мен тази любов и човека, който обичам с цялото си сърце, ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето, каквото и да се случи, никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те, Любов моя и благодаря за всичката любов, която ми подаряваш всеки ден!”

Тези думи са провокирани от поредната изненада, която любимият мъж на певицата, бизнесмена Жорж Башур, успя да организира за нея по случай 8 март.

По време на нейното участие в “Планета Пайнер Клуб” във Велико Търново най-неочаквано спира тока, но това е добре планиран малък технически проблем, в който са въвлечени доста хора. Когато всичко утихва, на сцената се появява младеж с огромен букет, а Емилия нито за миг не се усъмнява, че това е любовно послание от нейния любим. Истината е, че всеки ден той прави за нея мили, неочаквани жестове, които не стават публично достояние, но пък я карат да се чувства най-щастливата жена на света. Някой ще попита: Защо точно 116 рози? И това си има своето обяснение. Ако си спомняте интервюто на Емилия за Мон Дьо, когато тя хвърли “бомбата” за новия мъж в живота си и разкри самоличността му, водещият не пропусна да я провокира с въпроса: Колко го обичаш по скалата от 1 до 10, а пък тя му отговори 16. Така тази цифра вече си има своята символика в отношенията между Емилия и нейния избраник.

КАТЕГОРИИ