14 септември носи двойна радост за Крисия D

14 септември носи двойна радост за Крисия D

На днешния ден Крисия D има не един, а цели два повода за празник. Певицата отбелязва своя рожден ден, а освен това, на 14-ти септември – Кръстовден тя празнува и имения си ден. Крисия D вече се радва на честитките на своите почитатели, които побързаха още в първите часове да й отправят своите пожелания за здраве, щастие и още много професионални успехи. Младата певица дебютира на професионалната музикална сцена като изпълнител на “Пайнер” през 2014 година и за тези няколко години успя да покаже различните си лица като изпълнител – освен с поп-фолк проектите си, тя спечели публиката и с прекрасните си изпълнения на народни мелодии. През 2021 година Крисия D зарадва почитателите на поп-фолка с хитовото предложение “Влюбена“, в създаването на което вложи много старание и любов. Сингълът бързо успя да се открои и получи множество положителни оценки.

Лятото също бе изпълнено с много позитивни емоции за Крисия D – то й подари вълнуващи срещи с почитателите на българската музика, прекрасни слънчеви емоции и хубави спомени. Със сигурност Крисия D подготвя още интересни проекти и изненади, с които да заинтригува феновете, а до тогава почитателите й могат да се наслаждават на актуалните й песни в ефира на Planeta 4K, “Планета“ ТВ и “Планета Фолк“.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения и имения ден на Крисия D, като й желаят много здраве, любов, късмет и още хубави песни, с които да изкачи музикалните върхове.

 

КАТЕГОРИИ