17 години, изпълнени с истинска емоция за Преслава

17 години, изпълнени с истинска емоция за Преслава

На 20 януари се навършват 17 години от началото на професионалната музикална кариера на Преслава в музикална компания “Пайнер”. Точно на тази дата през 2004 година певицата и инж. Митко Димитров си стискат ръцете за взаимно сътрудничество и оттук стартира работата на певицата по песните й, голяма част от които се превръщат в едни от най-големите български хитове. Многобройни са композициите, които докосват сърцата на публиката, а името Преслава се налага като синоним на професионализъм и талант, подкрепени от огромна харизма.

Днес звездата на телевизия “Планета“ се нарежда сред най-популярните и обичани изпълнители в българската музикална история, а без съмнение успехите й ще продължат да се множат и занапред. Най-искрени в честитките си днес, за значимата следа, която Преслава оставя през тези 17 години, са нейните фенове, които заляха виртуалното пространство с честитки и поздрави за певицата.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Преслава много здраве, творчески хъс и вдъхновение, за да създава още дълги години музика, която да владее меломаните!

 

КАТЕГОРИИ