17 години музика и безрезервна обич за Галена

17 години музика и безрезервна обич за Галена
Слушай в Стрийминг Платформите

Както преди няколко дни споменахме, януари е зареден с много емоции за Галена. От 2004 г. насам 21-ия ден на месеца носи много радости на певицата, защото това е датата, която я прави част от звездната фамилия “Пайнер”. Традиция е Галена да отбелязва тази годишнина с шумно парти, заедно с многобройните си почитатели и приятели, и това се случваше години наред. Но извънредната епидемична ситуация и рестрикциите този път не позволиха празникът да бъде многолюден. Все пак най-близките приятели и верни почитатели успяха да изненадат звездата на телевизия “Планета” и да направят нейната 17-та звездна годишнина запомняща се и неповторима. Певицата също не пропуска година, в която да не подари на феновете си нещо по повод творческия си празник, а през 2021-ва това бе песента “Къде беше ти“.

“17 години. Днес празнувам вас и отговорността, която произтича от безрезервната ви обич и подкрепа към мен през всички тези години. Не ви приемам за даденост, вие сте муза, стимул, вдъхновение, награда. Благодаря ви, че винаги сте плътно зад мен във всичките ми артистични превъплъщения. Тази творческа свобода и сигурността, която ми давате, са най-голямото признание за мен. Защото всичко е само и единствено за ВАС!” – обърна се Галена към публиката у нас и в чужбина, която винаги е показвала своята любов към нея.


17 звездни години на сцената. 17 години на много труд, много радости, много песни, оставили следа в българската музика. Галена е явление – музикален идол, модна икона, прекрасна майка и съпруга, верен приятел, пример за подражание. Но за да успее, тя винаги е разчитала, както на самата себе си, на своя хъс и упоритост, така и на хората, които обича, на които държи и вярва.

“Огромна благодарност и към моя екип от професионалисти (познавате ги добре) — тяхна е заслугата Галена да е това, което е, и всеки път да провокира вашите сетива. Благодаря на моите продуценти от “Пайнер“, с които продължаваме успешно да работим цели 17 години. А сега наздраве за всичко хубаво, което предстои. Обичам ви!“

17 години музика, 17 години на върха, 17 години в сърцата на феновете. Това е Галена – истинска стихия, която остава неподражаема във всичко, което прави. Певица – емблема в българската музика, за която няма граници, а само нови предизвикателства!
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” се присъединяват към поздравите и пожелават на Галена все така да бъде различна, непредсказуема и оригинална в своите проекти.

КАТЕГОРИИ