18 хиляди в Instagram за “Планета“ на 18

18 хиляди в Instagram за “Планета“ на 18

На 4 декември телевизия “Планета“ отбеляза своя 18-ти рожден ден, а дни след това, може да се похвалим вече и с 18 хиляди последователи в една от най-актуалните социални мрежи – Instagram. Екипът на музикалната медия благодари на всички, които ни се довериха и се присъединиха към нашия официален профил – @planetaofficialtv. Бихме искали да обърнем внимание, че в мрежата има доста фалшиви профили, имитиращи нашия официален, както и използващи имената на телевизионните канали - “Планета“ ТВ, “Планета Фолк“, “Планета HD” и Planeta4K. Затова бъдете внимателни и се уверете, че следвате оригинала, а информацията, която виждате и споделяте, е публикувана в @planetaofficialtv.

Точно тук може да откриете ексклузивни видеа от най-новите проекти на звездите на музикална компания “Пайнер“, атрактивни снимки и колажи, както и препратки към новините в официалния сайт www.planeta.tv.
Радостни сме, че и игрите, които стартирахме в нашия Instagram профил бяха много добре приети от последователите ни. 35 от Вас спечелиха и получиха VIP пропуски за спектакъла “Планета на 18“ на 4 декември. Уверяваме Ви, че това няма да са единствените изненади, които сме подготвили за Вас, затова продължавайте да ни следвате, а ако все още не сте се присъедилини към нас, направете го още сега.

КАТЕГОРИИ