18 успешни години за Ивана с “Пайнер“

18 успешни години за Ивана с “Пайнер“

Точно на 14 септември, преди 18 години, Ивана и най-голямата продуцентска компания в България, “Пайнер” се обединяват в музикален съюз, който вече толкова време доказва своята сила. От това съвместно партньорство се родиха едни от най-запомнящите се и въздействащи песни, много албуми, концерти и незабравими срещи с публиката. И днес Ивана и “Пайнер” са синоним на професионализъм и класа в жанра. Поздравленията към певицата заваляха още в първите часове на празника, а оценката на феновете е категорична:

“Днес, 14.09.2017 г., Ивана отбелязва 18 години на професионалната музикална сцена! Благодарим ти за всичките тези години прекрасна музика, Ивана! Бъди здрава, щастлива, вдъхновена и продължавай да живееш с музиката в сърцето си. Обичаме те и ти желаем още много хитове и успехи на музикалната сцена!“

Ивана е щастлива, че началото на нейната професионална музикална кариера е сложено точно на 14 септември - Кръстовден, защото на този ден се чества Въздвижението на кръста Господен, а според народните вярвания, в нощта срещу Кръстовден, Господ слиза на земята и изпълнява всяко искрено желание. Ивана явно си е пожелала да изпее песни от сърце, които да докоснат хората и това определено й се сбъдна.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ поздравяват Ивана с годишнината, като й пожелават здраве, още много години успешно сътрудничество и хубави песни!

КАТЕГОРИИ