25 000 аплодираха Дамян Попов и Миа

25 000 аплодираха Дамян Попов и Миа

На тържествения концерт по случай празника на Варна - Свето Успение Богородично, Дамян Попов и неговата дуетна половинка Миа влязоха и в ролята на водещи. Самият изпълнител разкри, че поверяването на тази отговорна задача в толкова мащабно събитие за тях е огромна чест. С Миа и друг са пяли на празника на морската ни столица, но за първи път са водещи на традиционния музикален спектакъл в зоната край Морската гара. Снощи двамата участваха и в концертната програма със специален микс, включващ най-емблематичните песни на Дамян Попов – “Копакабана”, “Твоето момче” и “Излез”.

“За мен беше изключително вдъхновяващо да се изявявам пред над 25 000 човека, защото винаги съм казвал: “Най-смисленото нещо за нас, изпълнителите, са концертите, а усещането е съвсем различно от клубните изяви”, откровен е изпълнителят пред www.planeta.tv.

За Дамян Попов това лято ще донесе още концертни изяви. Само след седмица с Миа ще пеят на празника по случай 50-годишнината на Община Дългопол. Предстоят музикални срещи с публиката в София, Сандански и Добрич, а Дамян Попов не крие, че ги очаква с нетърпение.

КАТЕГОРИИ