26 000 нови абонати в PlanetaOfficial през март

26 000 нови абонати в PlanetaOfficial през март

Вече месец България е под карантина, подобна е ситуацията и в целия свят. Безспорно новините, свързани с разпространението на пандемията са сред най-гледаните, но все повече хора предпочитат да не ги следят толкова подробно, а да се отдадат на любимата си музика или да гледат филми и сериали. Каналът на музикална компания “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial е един от най-посещаваните във времето на социална дистанция. Само през март неговите абонати са се увеличили с 26 000 и тази тенденция продължава. 1 милион и 940 хиляди почти са всички, абонирали се за канала, а интересът им е провокиран от атрактивното съдържание в него и хитовите заглавия на видеоклиповете, публикувани в платформата.

В истинска сензация се превърна появата на най-новия видеоклип в PlanetaOfficial – “И това ще отмине”, представен от Денис Теофиков и Малката, който само за няколко дни достигна повече от 2 милиона и половина преглеждания. Песента дойде съвсем навреме и вдъхнови почитателите да пеят и да се снимат на нейния фон. Самият текст бързо се запомня, а позитивизма му кара младите по-леко да приемат лишенията, наложени от карантината. Може би точно затова видеоклипът “И това ще отмине” е привлякъл най-много нови абонати през последните дни.

Други два видеоклипа, радващи се на безспорен интерес сред интернет-потребителите са “Сърце мое” на Теди Александрова и Емрах, както и “Имам нещо да ти кажа” на “Кристали”. Те също са допринесли за увеличаване броя на абонатите в канала през март.
Ако и Вие искате да сте информирани за най-актуалните видеоклипове, които се появяват в PlanetaOfficial в YouTube, може да се абонирате и не пропускайте да отбележите възможността да получавате известия за всичко ново, появило се в него.

КАТЕГОРИИ