АРТи разчупва стерeотипи

АРТи разчупва стерeотипи

АРТи споделя, че се чувства много добре, защото всичко около него се нарежда така, както той е искал и е мечтал. Кариерата му набира все по-голяма скорост, но той не се възприема като звезда, въпреки че вече има две песни зад гърба си и много почитатели.

“Пред мен пътя тепърва предстои. Тепърва ми предстои да правя хубави песни и да се налагам по някакъв начин като име. Така че ме чака работа, работа и още работа като цяло. Но аз съм доволен, виждайки реакцията на хората и от първото, и от второто парче.”

“Спомням си началото, когато бях малко неориентиран. Имах някакви бегли представи как трябва да се развие целия ми артистичен образ. В момента се чувствам на място. Това е, което мога да кажа за себе си. Знам си посоката и имам план за действие за близката една година. Така че просто трябва да си следвам стъпките и малко по малко нещата ще станат”, казва АРТи.

Певецът споделя пред водещата Галя Димитрова, че все още не е уцелил своя стил и все още опипва нещата. Все още не е съвсем наясно, но на 70 процента мисли, че се е изградил като артист.

“Има още 30 процента работа, които винаги трябва да ги има според мен. Искам да експериментирам, искам да пробвам накъде да се насоча и как да си подредя моя образ, за да може хората да са максимално удовлетворени от това, което правя.”

АРТи казва в “Автограф”, че работи и по нови песни. В момента готви парче с момчетата от уебсериала “Типично”, които са го поканили за този проект.

“Много хора ме познават и от там. Това парче стана историческо, честно. Правим го от девет месеца, от август миналата година. Можем да издадем албум с всичките му версии. Но вече сме на финалната права и тази седмица в събота и неделя в Бургас ще снимаме клипа. Ще бъде доста забавно, нещо, което малко артисти в България са го правили. Аз изцяло ще изляза от тази светлина, в която хората ме познават от предните ми песни и изцяло ще иронизирам моя образ.”

“В момента хората ме знаят като секс идол, като тийн идол. Но аз искам да разчупя тези стереотипи и да обърна тотално играта. Това парче ще се върти предимно по интернет и се надявам аудиторията да го възприеме, защото то е забавно, то е да го гледаш и да се усмихваш”, казва още АРТи в “Автограф”.

Певецът издава също, че през юли или август ще ни зарадва и с песен в дует с поп-фолк изпълнителка. Кое е нейното име все още пази в тайна. Единственото, което споменава е, че песента ще бъде с поп звучене.

КАТЕГОРИИ