АРТи залага на “Граната”

АРТи залага на “Граната”

АРТи доста бързо набира популярност, а интересът към него нараства с всеки ден. Този уикенд младият изпълнител беше на първото си клубно участие за “Пайнер”. Изявата беше в Ямбол, а АРТи пя пред многобройна публика и не скри, че много се кефи, че хората харесват това, което прави:

“Моите почитатели по някакъв начин усещат, че аз във всеки един проект влагам част от моята душа и това послание достига до тях, което за мен е най-важно.”

В едно от последните си интервюта певецът разкри, че вече работи по лятното си парче, което ще се казва “Граната”.

“Тази песен я направихме с Diamond Beat Production, който е един от водещите бийт-мейкъри. Справихме се за три часа, без да преувеличавам. “Граната” ще е парчето, което със сигурност няма да има човек в България, който да не го е чул, убеден съм.”

“Вярвам в този проект страшно много. Много от душата си вложих в него, а самата идея я имах от доста време, виждах си го, визуализирах си го. В момента само трябва да измисля клипа. Имам някакви идеи, които ще направя и пак повтарям, вярвам, че това ще едно от водещите парчета това лято.”

АРТи казва още пред Burgas24.bg, че се стреми сам да си пише текстовете и по някакъв начин да има досег и до музиката, която се създава.

“Когато исках да създам тази песен, нямах нищо готово, освен идеята, че трябва да се казва “Граната”. От името тръгнах към създаването на целия останал текст, който последва. Аз искам да правя музика, която да вдига хората, която да се харесва, това е най-важното за мен.”

 

КАТЕГОРИИ