Албумите на “Пайнер“ - вече и в eMAG.bg

Албумите на “Пайнер“ - вече и в eMAG.bg

Всички албуми на CD и DVD, издавани от музикална компания “Пайнер”, от 1 юни се предлагат и чрез интернет магазина eMAG.bg. В каталога на магазина, към този момент, албумите от “Пайнер” са малко над 200, но броят на достъпните заглавия непрекъснато ще расте. Достатъчно е да отидете на www.emag.bg и в раздела за музика да изберете опцията, предлагани от: PAYNER. Веднага ще получите възможност да видите всички заглавия, представени от компанията в този момент, като можете да ги подреждате по няколко признака.
На първо място ще се появят най-новите заглавия, които бяха издадени началото на тази година: “Хитовете на Планета Пайнер 16”, “Пайнер хит сезони - пролет 2018”, “Тежко мина младостта” на Райна, “Дай ми още” на Анелия, “Любов без граници” на Айшенур, Изпращам ти ангели” на Поли Паскова, както и всички албуми и компилации от последните няколко години.
За много от любимите си изпълнители ще откриете и някои от ранните им албуми, например за Деси Слава това са - “Завинаги”, Мистерия”, “Ези-тура”, “Нямам проблеми”, а за Ивана - Блясък в очите”, “Няма спиране”, “Празник всеки ден”, “100 патрона”, “Мирише на любов”, “Без граници”, “Доза любов”, “Обяснения не давам”, “10 години любов и пак любов”, “Hit collection - Mp3”, “Не давам да се даваме” и “Златните хитове на Пайнер - Ивана”.
Списъкът на предлаганите в eMAG.bg заглавия от каталога на музикална компания “Пайнер” непрекъснато ще се допълва, както с всички новоизлизащи заглавия, така и със заглавия от първите десетилетия на компанията, записани от популярните изпълнители и оркестри. Още една добра новина за всички почитатели на музиката, продуцирана от музикална компания “Пайнер”, е търговската отстъпка, която до края на текущия  месец ще е 20% за всички наши заглавия. Не е за подценяване и удобството на новия музикален магазин, който е достъпен 24 часа в денонощието от всяко кътче на България.

КАТЕГОРИИ