Анелия: Осъзнах, че най-важно е да сме щастливи и обградени от любов

Анелия: Осъзнах, че най-важно е да сме щастливи и обградени от любов

Изминалата близо година, променила живота на всички, провокира Анелия да обърне поглед към вътрешния си свят и да открие нови житейски истини.

“В момента, в който дойде този глобален проблем в целия свят и спряхме да работим, вникнах дълбоко в душата си и разбрах много неща, които преди не съм осъзнавала. Научих се, че животът не е само да работиш, да бягаш в работата си, да печелиш, но й да му се наслаждаваш... Осъзнах, че най-важното нещо в нашия живот е да сме щастливи, да сме обградени от любов, да сме отговорни, да сме даващи, всичко да правим със сърце, а не защото трябва и така се очаква от нас“, категорична е звездата на телевизия “Планета“ в свое телевизионно интервю.


Тя не крие, че е успяла да разшири съзнанието си, да излезе от зоната си на комфорт и да открие нови алтернативи, но преди всичко ще продължи да радва хората с песните си и с работата си. Наскоро изпълнителката дори издаде, че готви нов горещ хит, а във видеото ще я видим тотално променена. 

През декември Анелия поднесе на публиката страхотната балада “Двама“. За кратко музикалният проект спечели аудиторията, която е зажадняла за мелодични парчета, а оценките й потвърдиха още веднъж безпогрешният усет на Анелия за хубава музика.

 

КАТЕГОРИИ