Анелия: Щастлива съм, че имам работа, която ми носи удоволствие

Анелия: Щастлива съм, че имам работа, която ми носи удоволствие

Анелия е сред щастливите хора, за които работата носи не само удовлетворение, а и много положителни емоции и вдъхновение. Певицата е откровена в интервю за телевизия “Планета“, че безкрайно много обича работата си и не би се чувствала пълноценна, ако се застои на едно място. Истински щастлива е, когато е на сцената.

“Това ми е адреналин, който ме държи жива - признава звездата и споделя още - Моят живот е купон. Целият ми живот е купон и както обичам да казвам, аз не отивам на работа, аз отивам на купон. И благодаря на Господ, че винаги го имам това усещане в сърцето, в душата и в главата си, защото ако го няма – мисля, че всичко приключва“.

Анелия е на мнение, че контакта с публиката е много важен за всеки изпълнител и е предпоставка за успех, а телевизия “Планета“ като най-добрата музикална медия в България, безспорно допринася този контакт да е непрекъснат.

“Когато имаш хубави песни, когато изпълнителят има хубава енергия и се раздава, когато прави всичко със сърце, публиката го усеща и има една обмяна на енергия, връзката я има“, казва певицата.

Тя признава, че през годините е пяла пред различна аудитория, но е убедена, че като хора живеещи на Балканите, нашата музика е балканската. Споделя, че в един момент всеки иска да си чуе нашата музика, защото както сама казва – човек не може да си избяга от природата.

“Това е вродено в кръвта ни. Понякога искат да слагат категории, казват нека правим по-изчистена балканска музика, но истината е, че хората си обичат ритмите, темпераментните песни. През годините е хубаво да се пускат и балади, но истината си е в купона“, не крие Анелия.

По повод проектите, които подготвя за 2018-та, звездата е откровена, че работи по много и различни песни. Категорична е обаче, че предпочита по-малко да говори и повече да действа.

КАТЕГОРИИ