Анелия: Ще изненадам хората

Анелия: Ще изненадам хората

Меломаните са нетърпеливи да посрещнат новите песни на любимите си изпълнители. Някои от тях вече представиха своите летни предложения, а други – предстои да го направят. Анелия повдига завесата около парчетата, които готви и разкрива:

“Предстоят ми много интересни проекти, определено ще изненадам хората. Засега не искам да говоря много, защото не обичам да си пилея енергията предварително. Хубаво е първо да създадем всичко и след това да го подаря на меломаните“, откровена е Анелия в разговор с Николаос Цитиридис.

Пред него тя си припомня за началото на своята музикална кариера, както и за най-вълнуващите концерти:

“Най-запомнящ се, най-вълнуващ, бе първият ми самостоятелен концерт “Анелия - 10 години на сцена. За мен този спектакъл беше много специален. След 3 години ще правя 20 години на сцена, така че тези, които обичат Анелия, моите песни и харесват това, което правя, отново ще ги очаквам...“, казва с усмивка звездата на телевизия “Планета“.

Още утре Анелия ще подари една незабравима вечер на публиката, защото е специален гост в комплекс “Приказките“ край Харманли, а след това и в комплекс “Планета Пайнер“ - Димитровград. Много хитове и весели емоции обещава изпълнителката на всички, които изберат да прекарат съботната вечер с нея.

КАТЕГОРИИ