Анелия блести в нова фотосесия за корицата на списание Starlette

Анелия блести в нова фотосесия за корицата на списание Starlette

Анелия е звездата от корицата на новия брой на списание “Starlette”. Певицата засне ексклузивна фотосесия с фотографа Теди Грозданов. За стайлинга й се погрижи Елина Фиркова, заедно с гримьора Никола Иванов и коафьора Моника Братоева. Екипът заложи на Versace Collection, Plus Zero и Iskra Art.
За изданието Анелия даде изключително откровено интервю, в което разкрива своите женски тайни. Звездата е категорична, че се стреми на първо място да бъде в мир със себе си – тогава всичко това се отразява и на външния вид. За отношенията си с Ивон, Анелия коментира, че освен майка, се стреми да бъде и нейна приятелка – да споделят и да нямат тайни помежду си.

“Всичко в мен ескалира, чувствам се невероятно”, коментира Анелия усещането, когато се качи на сцената.

Преди броени дни изпълнителката представи втория си дует с Миро “Започваме на чисто”. Въпреки че песента е написана още преди няколко години, двамата певци решават, че точно сега е назрял моментът да я представят пред публика. Още на концерта по повод Годишните музикални награди на телевизия “Планета” залата избухна при появата на един от най-обичаните дуети в българската музика.

КАТЕГОРИИ