Анелия дава начало на нова игра в Instagram на рождения си ден

Анелия дава начало на нова игра в Instagram на рождения си ден

На 1 юли рождения си ден посреща една от най-стилните, харизматични и хитови изпълнителки в каталога на музикална компания “Пайнер“ – Анелия. Всяка минута от днешния празник недвусмилено разкрива, че Анелия е обичана от мнозина, защото честитките към нея са безброй, а пожеланията – многобройни и коя от коя по-затрогващи. Дали певицата днес ще заложи на шумен празник или ще предпочете да бъде в тесен семеен кръг ще разберем след часове, но едно е сигурно – изненадите за нея вече стартираха и правят денят й незабравим. Телевизия “Планета“ е избрала именно Анелия да владее ефира й на 1 юли – певицата е специален гост в рубриките “От А до Я“ и Stars, а песните й ще носят радост на феновете през целия ден.
Днес рожденичката дава старт и на най-новата игра в официалния Instagram профил на телевизия “Планета“ - @PlanetaOfficialTV. Тя носи заглавие “Музикален дуел“ и ще предложи на феновете да изберат между два любими хита на конкретен изпълнител на “Пайнер“, за да разберем кой от тях ще владее Лято 2021.

Следете нашият профил, за да научите дали най-новото музикално предложение на Анелия и Палома – “Влез, влез“ е включено в селекцията. Дуетът направи премиера преди дни, а вече уверено набира популярност и се изкачва в трендинга на YouTube.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Анелия с пожелания за много здраве, щастие, хармония и нови успехи на музикалната сцена!

 

КАТЕГОРИИ