Анелия показа момичето в себе си

Анелия показа момичето в себе си

Лятото провокира Анелия да се отдаде на приятни емоции, веселба, танци и много усмивки заедно със свои приятели. Все по-често в социалните мрежи, певицата споделя снимки и видеоклипове, които показват доброто й настроение през Лято 2019. От тях виждаме, че Анелия е съхранила момичето в себе си и умее да се наслаждава на живота пълноценно.

С танци край басейна или в приятна компания край морския бряг, изпълнителката се зарежда с емоция и хъс за работа. А концертната й програма през август е доста натоварена. Още тази вечер Анелия е музикален гост в популярен нощен клуб в Слънчев бряг.
В своя официален Instagram профил, звездата на телевизия “Планета“ разкри и какъв стайлинг предпочита:

“Любимата ми визия е спортно-елегантната. Момичето Анелия и изпълнителката Анелия съчетани в удобство, лукс и уникалност...”, написа тя, а феновете не крият, че с тялото, което има, всяка дреха ще й стои перфектно.


За добрата й фигура спомага и балансирания хранителен режим, който изпълнителката следва вече няколко години. Тя избягва месо, млечни продукти и захар, а плодовете и зеленчуците са голяма част от менюто й.

КАТЕГОРИИ