Анелия покорява лятото с 4 нови проекта

Анелия покорява лятото с 4 нови проекта

Макар все още да не личи от температурите навън, предстои най-горещият сезон, когато купоните се редят един след друг и запазено място в тях имат само тези парчета, които още с излизането си се превръщат в любими на меломаните. Такива Анелия има много в репертоара си. Песните на изпълнителката, която грабна и приза за Хит на 2015 година за “Генерал”, безспорно са сред най-предпочитаните в нощните клубове. Затова и за лято 2016 тя е подготвила много изненади за почитателите си. Певицата ще покорява отново сърцата им не с един, не с два, не с три, а с цели четири проекта!

“Работих усилено тази пролет и резултатите са налице. Вече заснех три клипа, четвъртият предстои веднага след празниците. Ще пусна парчетата почти едно след друго, но не се притеснявам от това, защото всяко едно е много различно от другото. Две от тях са мои самостоятелни, имам един дует с поп изпълнителя Danny Levan и една колаборация с цяла голяма група. Но няма да издавам повече, за да не се губи ефектът от изненадата”, сподели Анелия.

Тя разкри единствено, че първа ще излезе песента “Гот ми е”, която е нейна самостоятелна и до броени дни ще бъде в ефира на Планета HD и в Planeta Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ