Анелия релаксира в приятна компания

Анелия релаксира в приятна компания

Лятото е сезона, в който можем да се отдадем на любимите си удоволоствия. И въпреки, че през 2020-та то е доста по-различно и не всичко е както преди, това не е причина да се откажем от изкушенията, които ни предлага този дългоочакван момент от годината. Като един истински представител на зодия Рак, Анелия неведнъж е споделяла, че за нея с пълна сила важи максимата: “Моят дом е моята крепост“. Певицата обича да прекарва свободното си време вкъщи, където избра да отпразнува преди дни и своя рожден ден с най-близките си хора.

А когато стане дума за релакс – Анелия също има изпитана рецепта за добро настроение и позитивни емоции в жегата. Изпълнителката на хита “Дай ми още“ най-често разпуска край басейна в приятна компания, а това показват и последните й публикации в мрежата. Най-новите снимки, споделени от звездата, разкриват моменти от неделния й ден у дома, където компания й правят две сладки кученца.

Тези хубави емоции определено усмихнаха уикенда на Анелия и я заредиха със свежи сили за новата седмица. А в творчески план певицата наскоро обеща интересни проекти и изненади за феновете, така че лятото тепърва ще донесе още хубави новини от Анелия.

 

КАТЕГОРИИ