Анелия се носи на крилете на любовта

Анелия се носи на крилете на любовта

Анелия e истински влюбена и не го крие. Певицата вече няколко месеца се носи на крилете на любовта и не пропуска да споделя снимки с любимия мъж Любомир от различни техни пътешествия. Съвсем не е случайно и заглавието на една от последните й песни, а именно “Любо(в)”.

“Това е една много специална песен за мен, посветена на любовта и на моя прекрасен мъж Любомир. Ти си моето днес, ти си моето утре…”, написа певицата.

Своят рожден ден Анелия също отпразнува с Любомир и нарече този ден “Моят специален празник с моя любим мъж…” След това обяви със снимка, че е получила годежен пръстен от него.

“Казах ДА” – кратко и ясно написа певицата

В свое интервю пред национална телевизия Анелия разкрива:

“Той е много добър човек, прекрасен родител, много добър баща, обича децата си. Много щедър човек е, гледа винаги на всеки да помогне…”

Анелия не крие, че с Любомир все по-често си говорят вече и за деца, а тя става все по-готова за това…

“Вълнувам се много, когато мечтая за бебе. За тези неща не се говори много, ако е рекъл Господ”, споделя певицата. - “Ако имам бебе, може би ще се оттегля за кратко от сцената, но впоследствие ще съчетавам нещата. Може би ще разредя малко ангажиментите си”, допълва още тя.

След като в края на юни певицата ни представи соловата си песен Loca, Loca, в края на юли тя зарадва почитателите на поп-фолка и с дует. Телевизия “Планета” и Planeta 4K вече излъчват видеоклипа на песента “Нямаш мене” в изпълнение на Анелия и Константин. Феновете са радостни от този факт и с нетърпение очакват звездата на “Пайнер” в нощните клубове в цялата страна.

КАТЕГОРИИ