Анелия – секси, стилна и гореща в нова фотосесия

Анелия – секси, стилна и гореща в нова фотосесия

Анелия представи кадри от нова фотосесия, която реализира тази есен. Част от снимките меломаните вече видяха с премиерата на новия сингъл на певицата “Пие ми се“, а други за първи път правят своята публична премиера в официалния Instagram профил на Анелия. За изключително красивата визия на певицата се погрижиха доказани професионалисти - Никола Иванов /грим/ и Ники Тонев /коси/, а зад фотообектива е Теди Грозданов, на когото Анелия се доверява за своите фотосесии през последните няколко години. Изпълнителката не крие благодарността си към всички, които са положили усилия за реализиране на проекта. Феновете й пък са категорични:

“Изглеждаш безупречно! Нямам търпение да видя и останалите снимки от фотосесията ти! Браво на теб и на целия екип!“, “Неотразима“, “Уникална, чудесна, красива. Не се променяй, изглеждаш повече от страхотно!“.

За тези, които искат да чуят и видят Анелия на живо, ще издадем, че това може да се случи още този уикенд. Днес звездата на телевизия “Планета“ ще пее в София, а утре е гост на парти в Панагюрище.

КАТЕГОРИИ