Анелия снима клип в Гърция

Анелия снима клип в Гърция

Анелия съчета полезното с приятното по време на тридневен престой в малкото курортно селище Вурвуру, разположено на полуостров Ситония. Красивите скали и плажове я отведоха именно на тази дестинация, където засне клипа на най-новата си песен, която е дует с младия сексимвол на южната ни съседка, Кириакос Георгиу. Певицата е щастлива, че е открила това райско кътче и си е подарила няколко зареждащи дни в компанията на своя екип и гръцките си приятели. Българската група отседна в Zinozis Beach Apartments, заедно с Йоргос Ясемис, с когото звездата на “Пайнер” също има дует, Кириакос и техния продуцент.

Цялото музикално войнство се радваше на собствен частен плаж, където Йоргос се отдаде на своето хоби, да кара джет и не пропусна да запали и красивата си колежка по това екстремно изживяване.

“Освен, че свършихме отлична работа по реализирането на видеото, защото имахме натоварен график, успях истински да си почина и да се заредя с положителна енергия. Сутрин си пиехме кафето на първа линия до морето, а вечер си правехме барбекю и си говорехме сладко под звездите. Имам щастието да съм обградена от качествени хора, затова професията ми носи най-вече удоволствие”, споделя Анелия и обещава в най-скоро време да разкрие още подробности около новия си проект.

КАТЕГОРИИ