Анелия все по-популярна зад граница

Анелия все по-популярна зад граница

Безспорно Анелия е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки, а нейните песни много бързо се превръщат в тотални хитове. Доказателство за това са многобройните награди и отличия, които е получавала през годините от феновете и музикалните критици. Певицата успешно се налага и извън пределите на България със своя глас и харизма. Тя е един от изпълнителите, които най-често пътуват за концерти в Европа. Дуетът с гръцкия й колега Йоргос Ясемис ft. The Rook, “Ksafnika/ Изведнъж” стана обичан от феновете много бързо и се наложи като хит в България и Гърция. Другият международен проект на Анелия, “Unutamam”, турската версия на любимата песен на меломаните от последните месеци - “Дай ми още”, жъне успехи и в нашата южна съседка.

Клипът е сниман в Истанбул, а в момента идва още една новина за нарастващата му популярност зад граница. Освен в музикалния канал Viva, който има ефир и в цяла Европа и Русия, видеото вече се излъчва и по TMB, разпространяван в турско и рускоговорящите страни между Турция и Русия - Туркменистан, Киргизстан, Узбекистан, Азербайджан и др.

“Аз съм родена с късмет - коментира Анелия грандиозния успех на последния й самостоятелен проект и издаде в аванс, че той не я е успокоил, а напротив – амбицирал я е да работи повече и в момента подготвя още няколко парчета.”

КАТЕГОРИИ