Анелия засне “Просяци“ в Кападокия

Анелия засне “Просяци“ в Кападокия

За първи път Анелия разкрива подробности за един от предстоящите си проекти, чийто видеоклип вече е заснет в Турция, сред приказните природни красоти на област Кападокия.

“Песента се казва “Просяци“. Искам да подчертая, че ми е много лична и сантиментална. Посланието на текста й е, че хората без любов са просто едни “просяци“, а душата е бедна“, споделя Анелия в свое телевизионно интервю.


Певицата не крие, че и това лято за нея предимно ще е свързано с професионални ангажименти, а първата й планирана почивка ще бъде чак през януари 2019 година. Само в следващите дни за Анелия предстоят срещи с феновете във Варна на 14 юни, в Русе – на 16-ти и в София на 17-ти. Следващата седмица пък изпълнителката е гост на клубни партита в Кърджали и Благоевград.
Тя признава, че когато не е изтощена от натоварената си програма, не пропуска да спортува. В момента звездата на телевизия “Планета“ е в перфектна форма, а тайната й се състои в балансирания начин на живот – един здравословен хранителен режим, физическа активност и хубави емоции. Това е съвета й и към всички дами в началото на летния сезон – да се поддържат и да полагат грижи за себе си, но на първо място – “да са балансирани, да им е готино на душата и да са заобиколени от приятни хора в живота си“.

КАТЕГОРИИ