Ани Хоанг: Избирам това, което ме прави щастлива

Ани Хоанг: Избирам това, което ме прави щастлива

Наскоро Ани Хоанг представи новия си видеоклип “Уникат“, който определено привлече интереса на меломаните. Най-запалените фенове на поп-фолка бяха категорични, че парчето ще намери своето място в плейлистите на DJ-те в страната, а доказателствата за това не закъсняха. На 10 октомври Златоград посрещна изпълнителката за лайв участие, на което да направи официална премиера на песента, а тази седмица е ред и на почитателите й в Търговище да я аплодират на живо. Ани Хоанг първо е гост в ресторант “Борово око“, след което купонът ще продължи и в Planeta Payner Club в града.

В “Уникат“ специално участие взема и Илиян, който веднага след като чува парчето заявява желанието си да си партнира с изпълнителката. Комбинацията е повече от добра, признават и феновете.

“Между това, което е правилно и това, което е грешно, избирам това, което ме прави щастлива“, откровена е Ани Хоанг в социалните мрежи.

Певицата никога не е изневерявала на себе си, напротив – следва сърцето си във всичко, което прави. В музиката тя остава вярна на своя стил, който я отличи през годините и обещава, че занапред ще има много интересни предложения, които е уверена, че ще се харесат на публиката.

КАТЕГОРИИ