Ани Хоанг и Dgs Onemiconemc с общ проект

Ани Хоанг и Dgs Onemiconemc с общ проект

Това разкрива изпълнителката в интервю за новия брой на “Звездно”. Ани Хоанг сподели, че песента, която подготвят с рапъра Dgs Onemiconemc е позната на аудиторията, но ще я чуем в нов R`n`B вариант. Това е парчето “Луда обич”, което тя представи с видеоклип преди 4-5 години. По повод предстоящата колаборация, директно от снимачната площадка се включва и самият Dgs Onemiconemc, който разкрива, че този проект е причина той да посети София през декември.

“Ще бъде нещо вълшебно, нещо голямо и нещо, което никога не сте виждали, така че просто бъдете готови”, отправи своя анонс популярният изпълнител, работил със световни звезди като Robbie Williams, Dido, Elton John, Destiny’s Child, Beyoncé и др.

Ексклузивни кадри от снимачната площадка ще впечатлят зрителите, защото те ще станат свидетели на истински взрив.

“Наистина бе адски адреналиново за мен, всъщност не си представях въобще какво ще се случи, но пък се получи много ефектно и съм сигурна, че това ще е най-хубавият кадър от новото видео – разказва с вълнение Ани Хоанг, а с присъщото си чувство за хумор дори се шегува – Аз честно казано си мисля, че Люси иска да ме убие – в предишното видео кола падна зад гърба ми, а сега и взрив...”.

Със сигурност новият клип ще бъде доста горещ, но всички изненади ще научим след премиерата на лентата в Planeta Official в YouTube.
Предстоящите Коледни празници Ани Хоанг и Люси ще посрещнат със семействата си, както повелява традицията, а на Нова година – ще са на участие. Ани си пожелава 2017-та да бъде още по-добра и успешна от изминаващата година, като разкрива, че вече активно работят по проектите, които ще представят през нея.

КАТЕГОРИИ