Антонио отбеляза 1 година на музикалната сцена

Антонио отбеляза 1 година на музикалната сцена
Слушай в Стрийминг Платформите

Едно от младите попълнения в музикална компания “Пайнер” – Антонио отбеляза първата година на професионалната музикална сцена. През януари 2021 година той направи своя дебют в ефира на телевизия “Планета” и Planeta 4K с песента и видеоклипа “Идвам да те взема”. Мелодията бързо се превърна в негова визитна картичка, а заглавният рефрен – много популярен сред младите.
Антонио отбеляза своята първа професионална година в музиката на сцената в един от най-харесваните нощни клубове в София – Planeta by Eleven Club -  Студентски град.

“За някои хора това е малко, но за мен е много… - написа певецът по този повод -Измина 1 година от създаването на моята първа песен, песента, с която започнах едно ново начало. Начало, което беше много трудно… Благодаря на всички, че ми повярвахте и заедно стигнахме вече до тук. Смело мога да обявя, че за мен тази една година, колкото и да е била тежка, е била толкова и успешна! Очакват ни още много такива и никога не спирайте да вярвате в мечтите си…”

2
Да поздравят Антонио за годишнината, на клубната сцена в София излязоха и новите музикални надежди на “Пайнер” – Тина и Еви Аспарухов. Те благодариха на Антонио за вдъхновението и му пожелаха още много песни, с които да владее публиката.

КАТЕГОРИИ