“Арена Армеец” на крака пред Веселин Маринов

“Арена Армеец” на крака пред Веселин Маринов

Повече от 11 000 въодушевени зрители от няколко поколения изпълниха да краен предел най-голямата концертна зала в България “Арена Армеец” на 30 ноември, за да засвидетелстват почитта си към творчеството на Веселин Маринов.

“35 години на сцена” бе спектакълът, който обичаният изпълнител подари на публиката, превърнал се в истински празник на българската музика. Повече от два часа и половина Веселин Маринов безрезервно се раздаваше на своите почитатели и представи най-обичаните и емблематични песни в своя репертоар.

Най-близките до сърцето му мелодии Веселин Маринов традиционно представя в по-камерен състав, така бе и този път, когато на сцената до него застанаха неговите приятели музиканти Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов и др. Специален гост в концерта бе големият музикант Атанас Стоев, ръководителят на оркестър “Канарите”, заедно с когото изпълни “Слънце зайде”, песен, която винаги е изпълнявал с огромно удоволствие пред публика.

На грандиозната сцена на “Арена Армеец” до изпълнителя бе и неговият оркестър, създаден специално за концерта и танцьорите от балет “Модел”. Режисьор-постановчик на музикалния спектакъл е Ани Кръстева. А зрителите на телевизия “Планета” и bTV ще могат да се насладят на “35 година на сцена” на 25 декември.

А ето и първите коментари на развълнувани зрители, само минути след края на спектакъла на Веселин Маринов:

“Изключително красив и богат спектакъл! Веско Маринов ни достави голямо удоволствие и радост за душата с блестящите си изпълнения ! Желаем на него и целият му творчески екип много здраве и творчески успехи!”, “Грандиозен и богат концерт! Достави ми голямо удоволствие и ме зареди с положителна енергия! Пожелавам на Веселин Маринов и целият творчески екип здраве и още дълги години творческа дейност!”

“Концертът беше страхотен. Пълна зала, публика на крака, пееща с него, мечта за всеки изпълнител. И аз като всички писали, се прекланям пред гласа и таланта му!”, “Невероятно изживяване!”, “Поздрави от Испания иска ми се да можех да съм там... Поклон пред творчеството му! Страхотен човек!”

КАТЕГОРИИ