Ариа: Искам да оставя следа след себе си

Ариа: Искам да оставя следа след себе си

Още с появата си на музикалната сцена, Ариа заяви категорично, че смята да експериментира и да прави разнообразни неща в музикално отношение, защото един артист трябва да показва различни свои лица. Това доказват и проектите, които певицата представи до момента в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизия “Планета“. “Кралица“, “Да те заболи“ и “Класа“ безспорно се откроиха, а феновете не скриха, че песен след песен, Ариа става все по-добра.

“Отдадена съм изцяло на музиката, защото за мен това не е просто хоби, а нещо, с което винаги съм мечтала да се занимавам. Искам да оставя следа след себе си и хората да ме запомнят“, не крие амбициите си изпълнителката.


Тя признава, че много се радва, че хората харесват това, което прави и вярва, че и занапред ще успее да задържи интереса към себе си. Затова и всекидневно отделя по 2-3 часа на музиката, ходи на уроци и прецизно подбира песните, които да предложи на меломаните

“Със сигурност ще заложа на стойностни песни, но това не значи, че няма да има и провокации. Може би ще има от всичко по малко. Но със сигурност няма да изпея нещо, което по някакъв начин не ме е докоснало и не е поне малка частица от мен, защото аз винаги съм била и съм себе си във всичко, което правя“, казва Ариа.

Доста успешно стартираха и лайв изявите на певицата – след няколко незабравими участия в София, Благоевград и Пловдив, за нея и публиката предстоят нови клубни срещи в следващите месеци.

КАТЕГОРИИ