Атанас Стоев - младши посреща рожден ден днес

Атанас Стоев - младши посреща рожден ден днес

Зареден с хубави събития и емоции е месец февруари за Атанас Стоев – младши от орк. “Канарите“, който днес празнува рожден ден. С много вълнение той отбелязва празника, защото следва веруюто на своя популяран баща, Атанас Стоев, ръководителят на оркестър “Канарите”, който казва:

“Винаги човек трябва да празнува рождените си дни, защото това е деня, в който човек се е появил на бял свят.“

И въпреки, че в този момент ситуацията не позволява шумно парти, Атанас Стоев – младши със сигурност ще запомни днешния ден, защото неговата съпруга Джена и малкият им син Наки ще го изнанадат приятно и ще стоплят сърцето му в деня на личния му празник.

Само преди дни пък барабанистът и неговите колеги от орк. “Канарите“ станаха носители на престижна световна награда. Както вече съобщихме, формацията завоюва първо място в категорията “Оркестри“ в Международния инструментален конкурс “Златни клавиши“ 2021, който се проведе online. Това е първото подобно отличие, което български фолклорен оркестър получава в световен мащаб и е повод за гордост за всички българи.
С хубави пожелания към Атанас Стоев-младши днес се включват много колеги, приятели и почитатели, а музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ му честитят рождения ден с пожелания да бъде здрав и да следва мечтите си, а всички нас – да радва с хубава музика!

 

КАТЕГОРИИ