Атанас Стоев празнува край Босфора

Атанас Стоев празнува край Босфора

Декември започва с много празнични емоции за семейството на ръководителя на оркестър “Канарите”, Атанас Стоев, защото днес, емблемата на тракийската народна музика празнува своя рожден ден. От ранни зори поздравителни картички, SMS-и и обаждания затрупаха рожденика и му донесоха много положителни емоции, но най-хубавите моменти в този ден тепърва предстоят. Тази година Атанас Стоев ще съчетае личния си празник с гостуване в Истанбул, а специалната вечеря ще бъде на корабче по Босфора, в компанията на неговата съпруга Надя Стоева и приятели. Преди това, семейство Стоеви се наслади на прекрасна предколедна почивка в Поморие и се зареди с нови сили и вдъхновение за предстоящите концертни изяви на оркестър “Канарите“.

През ноември в официалния канал на “Планета Фолк“ в YouTube – Planeta Folk Official, премиера направи най-новата композиция на формацията, “Нашенско хоро“, която ще намери заслужено място в празничния репертоар на “Канарите“.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Атанас Стоев с пожелания за много здраве, късмет, семейно щастие и още много професионални успехи!

 

КАТЕГОРИИ