Август пристига с хубава музика и красиви гледки от България

Август пристига с хубава музика и красиви гледки от България

Традиционно август месец е времето на летните ваканции, пътешествията и екскурзиите. Лятото на 2020 г. е малко особено, но телевизионният август обещава да донесе много емоции на зрителите. Каналите с марката “Планета” са се погрижили нищо да не липсва по време на ваканцията. Наред с изобилието от нови видеоклипове, което започна още през юли, телевизия “Планета” и “Планета HD” ще предложат на своите зрители и доста лайв-концерти. С тях ще се върнем назад в годините, когато летните турнета на “Пайнер” събираха хиляди фенове в градовете, през които минаваха.

Това лято Веселин Маринов също е на турне, озаглавено “Снимка от лятото”, а в навечерието на неговия рожден ден, на 31 юли, 1 и 2 август, от 20.05 ч., “Планета” и от 22.05 ч. - “Планета HD” ще зарадват почитателите на шлагера с концерта “Представи си…”, включил любими български песни, но в изпълнение на Веселин Маринов.

Телевизия “Планета Фолк” също ще отправи своя летен “Поздрав от България”. И през август ще продължи представянето на нови фолклорни видеоклипове, заснети в началото на лятото, както и фолклорните програми, реализирани от звездите на музикалната медия. За рождения ден на Росица Пейчева, на 5 август от 19.30 ч., ще представим музикалния филм “Силата Любов”, заснет в сърцето на Родопите, а в края на лятото, зрителите ще видят и програмата “Китка за обич”, с песни от най-новия музикален албум на Янко Неделчев.

Екипът на Planeta 4K доста пътува това лято в България, за да представи красотата на нашата страна. След картини и гледки от Габрово и “Етъра”, зрителите могат да очакват и новите музикални пътешествия от Добруджа, Черноморието и Рила планина. Всичко това ще направи Лято 2020 в каналите на “Планета” атрактивно и много желано от феновете.

КАТЕГОРИИ