“Автограф” зад кулисите на концерта “16 години телевизия “Планета”

“Автограф” зад кулисите на концерта “16 години телевизия “Планета”

Новият брой на “Автограф” ни пренася на 16-тия рожден ден на телевизия “Планета”, който бе отбелязан с пищен концерт на 28 ноември в зала “Колодрума” в Пловдив. Зрителите ще се срещнат с изпълнителите на “Пайнер”, които поздравиха любимата на всички ни музикална медия със своите изпълнения и пожелаха телевизия “Планета” да пребъде. Разговорите за рождения ден на музикалния канал и изпълненията от спектакъла ще видите в два поредни броя на “Автограф”. Честта да даде старт на концерта по случай рождения ден на “Планета” се падна на Трио Сопрано, които не за първи път са натоварени с тази отговорна задача.

“Възможността да открием концерта е доказателство, че и телевизия “Планета”, и фирма “Пайнер” имат позитивното и сериозно отношение към нас, за което наистина сме изключително благодарни. Това бе голяма отговорност да дадем старт на концерта, но тъй като сме от Пловдив, обичаме много нашата публика, те ни подкрепиха с много положителна енергия и смятаме, че стартирахме рождения ден изключително силно”, разказват момичетата от Трио Сопрано.


Броени минути след своето представяне Емилия застана пред камерите на “Автограф” и сподели пред водещата Галя Димитрова, че пловдивчани са много гореща и емоционална публика.

“Всъщност, в Пловдив имаме най-много участия и пловдивската публика много обича нашата музика и нас изпълнителите. Веднага след като запях, тя избухна. Аз и не очаквах друга реакция. Ако не беше телевизията, ние нямаше да бъдем толкова известни, нямаше толкова много да ни харесват хората. Телевизията ни показва най-блестящи и помага за нашия имидж, за нашето представяне. Много се радвам, че сме живи и здрави, по-красиви, по-готини, по-мислещи, след 16 години.”


Галин също поздрави музикалната медия и каза, че е много доволен от своето представяне на концерта.

“Много викаха за мен. Благодаря, на всички. Обещавам, да се старая и занапред да правя хубави парчета. Защото това е нашата телевизия и се надявам още дълги години да я има и да ни има. Тя ми даде популярност, даде ми трибуна. Честит рождения ден на нашата и ваша телевизия “Планета”.


Джена направи своето голямо завръщане на голямата сцена след раждането на сина си Атанас именно на концерта “16 години телевизия “Планета”.

“Беше много вълнуващо, беше такова изживяване и такова чувство, че си танцувах през цялото време, докато се кача на сцената и докато сляза от нея. Аз обичам да пея в Пловдив, защото пловдивската публика е много топла. Тази публика заслужава да има своя концерт. Дори ми се иска всяка година да правим концерт в Пловдив. Много е готино.”


Безспорно телевизия “Планета” се превърна в част от дома на всеки българин. Гледа се и в България, гледа се и по целия свят. За Борис Дали тя е много голям виновник за израстването на всеки изпълнител.

“Тя винаги е била на много високо ниво и като качество, и като технически ресурс”, казва певецът.

Какво още споделиха обичаните изпълнители за музикалната медия и с какво тя промени живота им, ще научите в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ