Айшенур празнува рожден ден с ново отличие

Айшенур празнува рожден ден с ново отличие

На 25 май рожденичка е Айшенур. Младата певица вече се радва на честитки и сърдечни пожелания, които правят този ден още по-специален. Още едно хубаво събитие донесе радост на Айшенур този месец. Изпълнителката бе удостоена с почетна награда на фестивала “С песните на Вълкана Стоянова”.

“Благодаря на общ. Стралджа и на всички организатори на конкурса за поканата и най-вече за това, че за пореден път ме оцениха като достойна за тази, специална за мен награда! Винаги ще е чест и гордост за мен, да нося признателност с името на тази велика и незабравима певица - Вълкана Стоянова”, развълнувано сподели Айшенур след награждаването.

Самата тя също е помислила за почитателите на фолклора, които това лято ще зарадва с нови песни. Певицата активно работи по музикалните проекти и скоро част от тях ще се появят в ефира на “Планета Фолк”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Айшенур с пожелания за здраве, нови успехи на музикалната сцена и много щастливи моменти!

КАТЕГОРИИ