Азис подари песен на Ани Хоанг “Боли да ме обичаш”

Азис подари песен на Ани Хоанг “Боли да ме обичаш”

Ани Хоанг изненада феновете си с нов видеоклип, който е към песента “Боли да ме обичаш”. Песента е подарък от Азис, който не крие симпатиите си към изпълнителката. Самият той се включва в изпяването с вокали. Автор на музиката и аранжимента е Велислав Драганински, а текстът е дело на самия Азис.
Изключително красив и впечатляващ клип поднася певицата, а за него тя се е доверила на Людмил Иларионов-Люси. Действието се развива на 50 метра под земята в мина край Перник, а в кадрите зрителите виждат скорпион и змия, а тропическата обстановка създава екзотично усещане на меломаните.
По време на реализиране на снимките Люси бе ухапан от змията, след като направи опит да я погали. Той неведнъж е разкривал, че двамата с Ани обожават животните и много често те присъстват в нейните телевизионни реализации.
Гримът на изпълнителката е дело на Бони, който е автор и на бижутата, с които тя се появява в кадрите на “Боли да ме обичаш”, за косите се погрижи Ели от “Хелан”.
Ани Хоанг е изключително благодарна на целия екип, работил върху проекта и се надява да предаде своята емоция върху многобройните си фенове.

КАТЕГОРИИ