Българите в Европа празнуват Великден със звездите на “Планета”

Българите в Европа празнуват Великден със звездите на “Планета”

Тази година Великденските празници за православни и католици съвпадат като дата и това означава само едно – че празникът е още по-голям. За Галена е традиция да отбелязва Великден в чужбина. Преди няколко години в нощта на Възкресение тя имаше концерт в Испания, а тази година е гост на българите в Белгия. Певицата на 2013-та година е специален гост за рождественското парти на сънародниците ни в Гент. Седмица по-късно, Галена също ще радва с песните си българите в чужбина, но този път тези, избрали да живеят в Амстердам, Холандия.
Цели два концерта пред диаспората ни в Испания ще има Ивана на 25 и 26 април. Столицата на Кралство Испания – Мадрид ще посрещне Мегазвездата на телевизия “Планета”. Ивана и нейният бенд с нетърпение очакват това пътуване, защото знаят колко темпераментни и сърцати са българите, които живеят в Испания.
Не по-малко емоционален ще бъде и концерта на Андреа в Лондон, обявен за Великденски събор на българите във Великобритания. На 26 април русокосата фурия на поп-фолка ще представи в Лондон своите хитове и най-обичаните песни от ефира на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ