Българите в Лондон посрещат Деси Слава този уикенд

Българите в Лондон посрещат Деси Слава този уикенд

Този уикенд може да бъде наречен “български” в Лондон, защото сънародниците ни във Великобритания си дават среща на големия Есенен фолклорен събор. Танцьори от различни фолклорни формация ще се надиграват за титлата “Най-добър състав”, а залогът е 1000 паунда. Инж. Емил Русанов, издател на в. “Будилникъ”, е поканил звездата на телевизия “Планета”, Деси Слава, да бъде част от родолюбивото събитие. Това гарантира много хубава музика и добро настроение. Певицата ще зарадва гостите на Фолклорния събор с най-големите си поп-фолк хитове като няма да пропусне да изпее и обичани народни мелодии. Феновете знаят, че това тя го умее добре, защото е ученичка на голямата народна певица Вълкана Стоянова.

Само преди месец Деси Слава гостува на друг голям български музикален форум. Това се случи в Хага, където тя беше специален музикален гост на Първия национален събор на нашите сънародници в Холандия.

След завръщането си от Лондон, Деси Слава започва подготовката за своето представяне и на големия концерт на телевизия “Планета” в Пловдив. Тя със сигурност ще бъде част от звездите, които на 3 декември ще представят най-доброто от своя репертоар в зала “Колодрума”.

КАТЕГОРИИ