Българското Черноморие изкуши звездите на “Планета“

Българското Черноморие изкуши звездите на “Планета“

С началото на лятото все по-често звездите на телевизия “Планета“ са край морския бряг. Повечето от тях са музикални гости на популярните нощни клубове на север и на юг, а това е добър повод да съчетаят професионалните си ангажименти с релакс край брега. Сред първите изпълнителки, които показаха как се наслаждават пълноценно на слънчевите лъчи и морската шир бе Преслава, която публикува кадър от плажа, допълнен с цитат от текста на неин популярен хит. “Скоро по всички плажове в страната“ - написа Преслава и официално обяви старта на морския сезон за своето семейство.

Джулия също бе сред първите звезди, които запечатаха срещата си с морето във фото. Почитателите на певицата знаят, че тя е от Варна и винаги, когато има възможност с радост се връща в родния си град. Северното Черноморие изкуши още Галена и Юнона.

И докато Галена предпочете да реализира нова фотосесия на фона на красивата морска шир в Св. Св. Константин и Елена, то Юнона не пропусна да придобие бронзов загар на популярен плаж в курорта и да се наслади на морски деликатеси.
В края на юни Емрах гостува на публиката в Слънчев бряг и въпреки, че не сподели кадър от плажа, певецът, който наскоро представи първия си самостоятелен проект “Предишното момче“, пусна фото с локация от Южното Черноморие. Ариа представи новия си хит “Живее ми се“ за първи път в Бургас, където посрещна и изгрева на Джулай морнинг.

 

КАТЕГОРИИ