Барселона – новата любов на Илиян

Барселона – новата любов на Илиян

През изминалия уикенд Илиян гостува на българската общност в Испания и бе музикален домакин на официалното откриване на първия клуб с марката “Планета Пайнер” на Иберийския полуостров. Дискотека “Планета Пайнер Темпо” – Фрага се очертава като едно от най-горещите места това лято за всички българи в Испания.
Собственикът на клуба Красимир Томов обещава срещите със звездите на телевизия “Планета” да бъдат доста чести, а още на 21 юни във Фрага ще гостува Теди Александрова.
Не се съмнявате, че купонът с хитовете на Илиян бе наистина запомнящ се, не се съмнявате, че градусът на емоциите скочи до червено и остана така цялата нощ. Българи, румънци и испанци се радваха на звездата на телевизия “Планета” и споделиха с нас, че с нетърпение очакват още звездни гости, а най-често споменаваните имена бяха на Анелия, Галена, Преслава.
Макар и за кратко, Илиян намери време и за разходка в съседния на Фрага град Лерида, от където не пропусна да избере най-хубавия подарък за своя малък син Ицко. Дори се качи до замъка на най-високия хълм на града, от където гледката бе неповторима. В деня след концерта пък не пропусна и кратка разходка в Барселона.
Повлиян от започващото на 12 юни Световно първенство по футбол в Бразилия, певецът на “Пайнер” реши да отдели време и да разгледа легендарния стадион на футболен клуб “Барселона” - “Камп Ноу”, популярен у нас и като “Ноу Камп”. Стадионът има капацитет от 99 354 души, което го прави най-големия в Европа и 11-ти в света.
Тук години наред е играл и Христо Стоичков, чието име и досега испанците изричат с благоговение. В това се убеди и екипът на телевизия “Планета” още с пристигането си в Барселона и първите срещи на испанска земя.
Точно тук Илиян даде и своето ексклузивно интервю за телевизия “Планета”, в което потвърди датата на своята сватба – 8 август. Заедно с жената на сърцето си Камелия, певецът ще събере приятели, колеги и роднини на плажа в Слънчев бряг, за да отпразнува рожден ден и граждански брак. Преди това пък ще зарадва своите почитатели с нова песен.
”Страшно се радвам, че последните ми песни с Алекс и Устата се харесаха на моите фенове и станаха хитове”, не крие задоволството си Илиян. “Но често получавам предложения да направя и песен в малко по-различен стил. Песен, която да бъде продължение на “Тупалка”. Е, тя вече е готова и скоро ще снимам видеоклипа. Желанието ми е още в първите дни на юли новата “тупалка” да се излъчва по телевизия “Планета HD” и да й се радват всички в нощните клубове”, добавя певецът.
Илиян не скри, че ако ангажиментите му позволяват, в края на лятото с удоволствие би се завърнал отново в Барселона, този път за повече време и то не сам, а в компанията на Камелия и малкия Ицко.

КАТЕГОРИИ