“Бащино огнище” на Празника на черешата в Кюстендил

“Бащино огнище” на Празника на черешата в Кюстендил

“Бащино огнище” ще направи съпричастни своите зрители с уникалния празник на черешата в град Кюстендил. С много любов и творчески усет производители на вкусния плод представят своята продукция.
Акцент в предаването е юбилейният рожден ден на обичаната народна певица Поли Паскова, който тя отпразнува на 22 юни с подобаващо VIP-парти.
Роднини, приятели и почитатели поздравиха рожденичката в елитен столичен ресторант. Празника уважиха и колегите на певицата Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, Борис Дали, Кристина Димитрова и танцьорите от ансамбъл “Чинари”. Поли Паскова получи специално поздравление и от телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”

“Благодаря, че “Бащино гонище” присъства в този съдбовен за мен ден, 22 юни, моята рождена дата. Винаги съм си харесвала датата, на която съм родена. Това е един специален ден, когато слънцето е най-близко до Бога - най-дългият ден в годината и затова обичам да се шегувам и да казвам, че затова съм и най-дългата певица. Благодаря и на музикална компания “Пайнер” за всичко това, което направи за мен през тези години. Винаги съм казвала, че благодарение на нея, чрез телевизиите, които има, нашите песни имат възможност да станат достояние до широката аудитория и голяма част от нашите успехи се дължат на това”, развълнувана казва певицата.


Рождените дни са повод за размисъл и равносметка. За изминатия път до сега Поли Паскова споделя:

“Човек може да има всичко, но ако няма пълнота в семейството, той е много беден. Аз бих казала, че съм една богата жена, най-напред със семейството си, след това с хората, които слушат песните ми, които идват на концертите ми, с любовта, която получавам. Смятам, че това е едно незаменимо богатство – когато получаваш любов и когато отдаваш такава!”.

Пред нашата камера застават и синовете на певицата:

“Да е все така борбена, да помага на хората и да ги радва!“, казва Любен.
“Ние те обичаме, мамо и каквото и да се случи, винаги ти пазим гърба!“, са думите на малкия Никола.
“Мамо, пожелаваме ти здраве, да си винаги толкова целеустремена, да продължаваш да вършиш всичко с вдъхновение и любов, и ти благодарим за всичко, което правиш за нас!”, са думите на Михаил.


Размишлявайки, за годините до днес Поли споделя:

“Училището на живота ми даде доста уроци. Един от тях е, че всеки човек си тежи на мястото. Обикаляйки страната, обикаляйки света, аз съм разбрала, че моето място е в България. Знам, че не случайно съм родена тук и съм щастлива, защото с песните си мога да правя щастливи хората и да укрепвам нашите корени в лицето на фолклора. Аз имам мисия, имам задача и трябва уверено да следвам своя път”.

КАТЕГОРИИ