“Бащино огнище” ни отвежда в Дорково

“Бащино огнище” ни отвежда в Дорково

С есенна разходка до крепост Цепина в Родопа планина започва новия брой на “Бащино огнище”. Средновековната крепост е археологически паметник на културата от национално значение. Намира се на 7 км от родопското село Дорково, в което може да откриете още интересни забележителности. Сред тях е църквата на площада в центъра, за която местните твърдят, че архитектурата й е вдъхновена от храм-паметника “Св. Александър Невски” в София.

Репортаж от Лондон ще направи зрителите съпричастни с Големия български събор-надиграване в Лондон, на който Глория бе специален гост.

“Благодаря, още веднъж за прекрасните мигове в Лондон. Благодаря, на организатора инж. Емил Русанов, голям мой приятел, голям приятел на много мои колеги и на телевизия “Планета”. Направихме отново едно незабравимо парти! Аз се забавлявах много, заредих се от аплодисментите, от усмивките на хората, от тяхното прекрасно отношение към мен. Обожавам сцената, обичам музиката, обичам феновете си и това ме прави щастлива. Продължавам напред с нови неща, с нови хитове, с нови песни и много настроение”, казва Глория.


“Бащино огнище” присъства и на официалната церемония “Кмет на годината”, която се връчва за пети път. Пред камерата на предаването застават кметът на Враца, Калин Каменов – победител в категорията “Паркове и градска среда”, столичният кмет Йорданка Фандъкова – с награда за “Ефективно управление на проекти” и кметът на Велико Търново, Даниел Панов, който стана “Кмет на 2017 година”.

Предаването отбелязва рождените дни на две от изпълнителките на музикална компания “Пайнер”. На 5 ноември рожденичка е Калина от фолклорния дует Калина и Невена, а на 8 ноември празнува Емануела. Срещата “Край огнището” тази седмица е с Есил Дюран.

КАТЕГОРИИ