Беатриз от Бразилия се срещна със своите идоли

Беатриз от Бразилия се срещна със своите идоли

Специално от Германия за спектакъла “15 години телевизия Планета” пристигна бразилката Беатриз Метафора. Младото момиче сбъдна една от мечтите си, да срещне на живо със своите идоли - Галин и Фики. Само за няколко месеца нейната страст я доведе два пъти в България. Тя вече се беше запознала с Фики на негово клубно участие в София, но емоцията да проследи изпълненията на своя любимец на голяма сцена й донесе още по-голяма радост. Още повече, че на 22 ноември тя успя да се запознае и с Галин, който също обожава.

Телевизия “Планета” съдейства на Беатриз да получи VIP-статут по време на целия концерт и бъде най-близо до сцената и изпълнителите. Така тя успя да си направи снимки и приятелски да си побъбри с Галин и Фики.
На традиционното After Party пък освен Беатриз, дойде и друг голям приятел на “Планета” - англичанинът Мартин Томс със съпругата си Мая Томс, която е българка. Те не пропускат голям концерт на “Пайнер” и специално пътуват до България, за да бъдат част от всеки музикален празник.

КАТЕГОРИИ