“Бензин“ носи радост и успехи на Емануела и Ариа

“Бензин“ носи радост и успехи на Емануела и Ариа

В дните на карантината, платформите за музикален стрийминг и видеосподеляне, са мястото където меломаните най-често се наслаждават на любимите си песни. И докато нощният живот в клубовете отново бъде възстановен, те откриват своя начин да купонясват под звуците на най-актуалните предложения на звездите на телевизия “Планета“. Един от проектите, предизвикал най-голям интерес сред публиката, е новия дует на Емануела и Ариа. “Бензин“ направи премиера на 11 март и въпреки, че не успя да получи широк отзвук в дискотеките заради извънредното положение, вече е един от водещите хитове в мрежата.
В PlanetaOfficial в YouTube видеоклипът е прегледан близо 1 500 000 пъти, а феновете на изпълнителките заснемат интересни клипчета, показващи как се забавляват под звуците на парчето и ги споделят в социалните мрежи.

Това носи голяма радост на Емануела и Ариа, които на свой ред не пропускат да направят видеата част от своите профили в Instagram и Facebook, защото именно виртуалното пространство е мястото, където в момента могат да получат обратна връзка от публиката. Певиците не крият, че сцената и лайв срещите с феновете много им липсват, и се надяват скоро отново да бъдат в тяхната компанията, за да създадат заедно нови незабравими спомени.
Двете изпълнителки активно общуват с последователите си онлайн в момента и ги радват с весели публикации. Ариа пък е категорична, че чистите мисли укрепват ума, чистите чувства укрепват сърцето, а чистите и благородни постъпки укрепват волята. Затова съветва всички да останат вкъщи и да мислят позитивно.

 

КАТЕГОРИИ