“Безчувствен” на Крум с премиера в Planeta Official

“Безчувствен” на Крум с премиера в Planeta Official

Крум представи своя нов музикален проект на бляскава промоция в столичен клуб, където гости бяха колеги на певеца и участници от “Сървайвър-Камбоджа”. Феновете на изпълнителя паралелно имаха възможност да видят премиерата на “Безчувствен” в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube – Planeta Official.
Автор на музиката и аранжимента е Йорданчо Василковски-Оцко, а текстът е дело на Росен Димитров. Броени часове след излизането на песента, меломаните дадоха висока оценка за песента и поднесоха своите поздравления към Крум и целия екип, постарал се да поднесе качествен проект.
Заснемането на видеото отне няколко дни, като екипът обиколи различни точки на България, следвайки сюжетната линия. В кадрите се появяват и част от лицата на актуалния сезон на риалити шоуто “Сървайвър”, в което Крум е сред основните играчи.

“Благодарен съм на Силвия Димитрова, Агонцеви, Ваня и Жени Джаферович и Бърканичков за това, че се включиха в този клип и дадоха частица от себе си в него, както и на всички други, станали част от “Безчувствен”, споделя Крум.

Гримът на участниците в клипа е дело на Магдалена Иванова за Malena Make Up, за косите се погрижи Ели, а домакини на снимките бе вилно селище “Панорама” - с. Иваняне.

Фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ