Биляна от Трио Сопрано показа бебето

Биляна от Трио Сопрано показа бебето

Биляна от Трио Сопрано показа своето сладко бебче. Емма се роди на 23 април и вече е на три месеца. Затова певицата реши да сподели със своите последователи в Instagram снимка от семейния албум. Автор на кадъра е щастливият татко Любомир Джалев. Биляна Андрончева разкри пред www.planeta.tv, че галено нарича своята Емма, мини звездичка, защото очичките й блещукат като звездички. Освен това със съпруга си се грижат заедно за своята дъщеричка и са напълно заменяеми, понякога на помощ идват и бабите.

“За първи път ги оставих сами, когато преди месец се върнах на работа - разказва изпълнителката и продължава - Мъжът ми се обади и ми каза, че Емма му е спретнала 12-часово купонче, гарнирано със сълзи, но накрая всичко завършило благополучно, защото се изтощила и заспала. Все пак тя е негово умалено абсолютно копие и всичко й е простено.”

Биляна признава, че не е усетила как са минали тези три месеца. С всеки нов ден се чувства все по-уверена в ролята на майка и засега успява с лекота да съчетава майчинството с работните си ангажименти. С Петя Вардева и Габриела Пеева от Трио Сопрано се надяват тази странна 2020-та година да не поднася повече изненади и вярват, че следващата година ще ни донесе здраве и по-добри дни.

КАТЕГОРИИ