Бляскава изненада за рождения ден на Габриела Пеева

Бляскава изненада за рождения ден на Габриела Пеева

На Никулден рожденичка от изпълнителите на музикална компания “Пайнер” е Габриела Пеева от Трио Сопрано. Певицата сподели пред www.planeta.tv, че празникът е стартирал по един бляскав и неочакван за нея начин още снощи. Нейният съпруг Мирослав Савов успял да я изненада в първите минути на днешния ден с торта и фойерверки. Двамата били с приятели на заведение и всички успели да запазят тайна, а нищо неподозиращата рожденичка истински се развълнувала от хубавия старт на празника.

Днес Габи ще празнува по женски, със своите колежки и приятелки от Трио Сопрано. Те ще се съберат на изискан обяд в Пловдив, който ще продължи поне няколко часа. Вечерта е запазена за любимия мъж, а двамата ще си подарят много романтика, изпълнена със семеен уют и предколедно настроение.
Сред първите, които зарадваха Габи за рождения ден са момичетата от Трио Сопрано, Биляна и Петя, които написаха в социалната мрежа:

“Честит рожден ден, Габи! Желаем ти здраве, щастие, късмет, успех, любов и още незабравими пътувания на мечтани дестинации, пълни с изненади! Обичаме те!”

Към поздравленията за рождения ден се присъединяваме и ние от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” с пожелания за здраве, много сбъднати мечти и творчески успехи!

КАТЕГОРИИ