“Болка в минути” е най-споделяният видеоклип в Planeta Official

“Болка в минути” е най-споделяният видеоклип в Planeta Official

В първите седем дни след премиерата си в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube, Planeta Official, най-новата балада на Константин ft. Деси Слава – “Болка в минути” е най-споделяния видеоклип според официална статистика на портала за видеосподеляне. Проектът бе приет изключително добре и от зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD”, които отдавна очакваха баладична песен от своя любим изпълнител.

“Отдавна не съм правил балада, затова решихме да направим едни много хубав проект, с който ми се иска отново да бръкна в най-дълбоките кътчета на човешката душевност. Песента се получи страхотно”, призна Константин в предаването Cool…T този уикенд.

Певецът разкри още, че винаги очаква успеха, защото той винаги е бил близо до него.

“Благодаря на Господ, че ми е дал шанса да работя тази работа. Когато отивам на участие, аз не отивам на работа, а отивам на купон”, споделя още той.

В личен план Константин издава, че се чувства в разцвета на силите си и със съпругата му Надя вече работят за второ дете, а това е знак, че скоро е възможно да ни зарадват и с подобна хубава новина.

снимка: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ