Борис Дали: Чувствам се най-добре сред природата

Борис Дали: Чувствам се най-добре сред природата

Борис Дали е ценител не само на хубавата музика, но и на красивата природа. Той умело съчетава професионалните си ангажименти като изпълнител с работата в градината, защото има голям двор, в който е засадил различни овощни и декоративни дръвчета, за които се грижи. Най-новата му гордост са лешниковите насаждения, които отглежда с много желание и любов.

“Човек трябва да бъде близо до природата, защото ние сме създадени от тази природа. Чувствам се най-добре, най-спокоен там и вярвам, че така е хубаво. Както се казва – всеки в живота си трябва да засади поне едно дръвче“, откровен е певецът в свое интервю за bTV.

Борис Дали предпочита и да релаксира навън с приятели – често си правят пикник или барбекю, защото така истински могат да усетят живота покрай себе си – реката, гората, красивите гледки.

Неслучайно изпълнителят избра да заснеме на едно райско кътче в близост до китното селце Ресилово своя дует с Айшенур - “Сватба македонска”. Новата фолклорна мелодия вече може да гледате в Planeta Folk Official, както и в ефира на телевизия “Планета Фолк“, а зрителите категорично дадоха палец нагоре за това интересно музикално предложение. Поп-фолк проектите на Борис Дали от изминалото лято също се харесаха на аудиторията и често са предпочитан музикален поздрав в клубовете. За радост на меломаните още тази събота певецът ще ги забавлява с емблематичните си хитове и нови заглавия на поп-фолк парти в Благоевград.

КАТЕГОРИИ