Борис Дали и Илиян – 15 години приятелство

Борис Дали и Илиян – 15 години приятелство

Една от най-дългогодишните дружби в поп-фолка е тази между Борис Дали и Илиян. Тя датира от далечната 2005 година, когато и двамата са млади изпълнители, стартиращи своята музикална кариера. Така вече 15 години конкуренцията отстъпва пред приятелството, а то ражда съвместни проекти и участия. От това могат да бъдат радостни само феновете на поп-фолка, които и тази вечер ще аплодират на живо Илиян и Борис Дали в Слънчев бряг.

“Много се радвам, че купоните по морето се върнаха с пълна сила и можем да усетим емоциите на феновете, които така ни липсваха - признава Илиян, а Борис Дали допълва – Винаги е удоволствие да излезеш на сцена с приятел и да създадеш двойна радост за всички гости в клуба“.

Досега Борис Дали и Илиян имат три съвместни проекта - “Палатка“ и “Гол“ като трио БИК, както и “Давай на Dj-я“ с участието на Теди Александрова. Съвсем скоро двамата изпълнители ще изненадат меломаните с нов проект. Дали това ще бъде дует или във видеоклипа ще присъства и още някой се надяваме да научим скоро.

КАТЕГОРИИ