Борис Дали празнува имен ден в “Звездно”

Борис Дали празнува имен ден в “Звездно”

На 2 май Православната църква отбелязва Борисовден, а този ден е специален и за Борис Дали. Звездният именик вече се радва на вниманието на своите почитатели, които му изпращат сърдечни честитки и го радват с приятни изненади. Тази седмица изпълнителят е специален гост и в “Звездно”, където подробно разказва за своето първо турне в САЩ и Канада.

“Много съм доволен от цялото турне, беше весело, забавно и срещнах позитивни  и хубави хора”, споделя Борис Дали, като отправя благодарност за всичко към организаторите.

По думите му той е успял да зарадва сънародниците ни отвъд Океана и да им подари хубави моменти, разнообразна музикална програма и незабравими спомени, нещо, което самите те са му споделили, а на финала са си обещали отново да се срещнат в Америка. Певецът разказва и за срещата си с Коста Марков в Тампа, с когото заедно са се забавлявали по време на концерта му там.
След впечатленията си за САЩ и Канада, Борис Дали споделя със зрителите и част от предстоящите си музикални планове:

“Имам две песни, които подготвям – самостоятелни, както и още една дуетна песен”, разкрива певецът.

Той обаче не се ангажира с конкретен проект, който първо ще предложи на публиката.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Борис Дали с пожелания за здраве, късмет и още много успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ